Bohus kommer til Handelsparken Alta

Bohus er en av Norges største landsdekkende møbel- og interiørkjede med 62 varehus. Nå flytter Bohus inn i Handelsparken i Alta og vil få en butikk på 2500 m2 med et kjempeutvalg av møbel- og interiørvarer til en god pris. Her kombineres et stort utvalg av norske kvalitetsmøbler med mer kontinentale trender i ulike stiler og materialer, slik at du finner noe som passer perfekt hjemme hos deg.

Bo: på din måte

Bohus brenner for møbler og interiør, og er alltid oppdatert på de nyeste trendene. I våre butikker får du hele utvalget, fra stilsikre møbler til trendy interiør innen stilene nordisk, klassisk og rustikk. I en Bohus-butikk kan du alltid spørre våre dyktige fagfolk om tips og råd til å skape drømmehjemmet. Våre 1300 dedikerte medarbeidere etterstreber daglig å leve etter våre verdier som er Fristende, Opptur og Troverdig, for at du som kunde skal få en unik handleopplevelse både på nett og i butikk.

For Bohus vil kundene alltid være viktigst og vi har som visjon at vi skal være kundenes førstevalg ved fornyelse i hjemmet. Derfor skal du som kunde oppleve at du får noe ekstra ved å være kunde hos oss. Kundeløftene skal gjøre deg som kunde trygg på at vi ønsker deg det aller beste, og at vi vil hjelpe deg til en god opplevelse hos Bohus. Som kunde har du alltid 14 dager åpent kjøp, madrassgaranti og mulighet til å få varene dine levert og montert. Med vårt prisløfte skal du alltid være sikret en god pris på varene du handler hos oss, og med vår finansieringsløsning kan du handle nå og betale senere.

Bo: med gode fordeler.

Ved å bli medlem i vår kundeklubb, Bo:klubben, mottar du som kunde fristende og eksklusive tilbud, spennende nyheter og tips og råd til innredning av hjemmet, rett i e-postkassen. Det lønner seg å være medlem. Les mer, og meld deg inn på bohus.no/boklubben.

Nytt sentrallager på 30.000 kvadratmeter

Vårt nye sentrallager på Heia i Fetsund er et stort og vellykket prosjekt som vil komme oss og våre kunder til gode i årene som kommer. Dette gjennom blant annet betydelig større kapasitet til varehus og til nett.

Vi brenner for å dele inspirasjon og kunnskap. Følg oss på Instagram og Facebook, og hold deg oppdatert på trender, nyheter og gode tilbud.

Vi i Bohus gleder oss til å bli en del av Handelsparken i Alta. Her kan du la deg inspirere til å skape det hjemmet du gleder deg til å komme hjem til. Velkommen til oss!