Folket har talt!

Nå justeres parkeringsprisene i Handelsparken og Sentrum Syd fra 17.april.

– Kundene som parkerer i Handelsparken eller Sentrum Syd vil heretter kun betaler for de antall minutt de står parkert, forteller Raymond Olsen, eiendomsutvikler i Østlyngen eiendom

Med den gamle ordningen måtte kunder som parkerte på Handelsparken eller Sentrum Syd betale pr påbegynte halvtime eller time. Nå skrotes ordningen og ny parkeringsordning trer i kraft allerede mandag 17. april.

Har hørt på kundene

Reaksjonene for prisen på parkering har vært debattert både i media og sosiale media. Olsen forteller at nettopp parkeringsprisen har vært noe de har jobbet mye med i det siste.

– Kundene våre er viktige for oss. Vi har sett reaksjonene og tilbakemeldingene vi har fått på parkeringsordningen. Til tross for at OnePark resten av landet har ordningen hvor kunder betaler for hver påbegynt halvtime eller time, har de fått på plass en unik løsning for Alta. I tillegg justeres også timesprisen ned til 25,-/timen, som den er i resten av Alta sentrum, sier Olsen.

Fleksibel og rimelig

Nylig ble det satt opp automatisk skiltgjenkjenning, som gjør at parkering starter og stopper automatisk. Betaling kan gjøres som tidligere på parkeringsautomat.

Fleksibilitet tror Olsen er viktig for kundene.

-Vi anbefaler bilister å registrere seg på autopay.io for automatisk betaling. Du kan også gå inn på nett innen 48 timer eller betale på betalingsautomaten på stedet. Velger du å ikke bruke noen av disse løsningene, vil du få en faktura i posten, avslutter Olsen. Han håper den nye ordningen faller i smak hos kundene.

– Fra mandag 17.april vil den nye ordningen og prisene gjelde, avslutter Olsen.