I desember får JYSK ny butikk i Alta

Oppgraderingen følger JYSKs plan om å modernisere alle sine butikker innen 2024, med en prislapp på en kvart milliard norske kroner.

– Denne butikken blir noe helt spesielt da den er oppgradert til vårt nyeste konsept. I praksis betyr det flere muligheter for å se og prøve møbler, også fra vårt online sortiment da vi har fått en større og mer moderne butikk. Vi håper å kunne gi våre kunder en optimal og god handeleopplevelse med våre nye butikker, sier Lars-Petter Christensen, eiendomssjef i JYSK Norge.

Et nytt konsept til fordel for kunden

Det nye butikk konseptet gjør det lettere for kunder å orientere seg i butikken blant det store utvalget av senger, møbler og interiør artikler.

Lokalene er både lysere og større, og har som formål å optimalisere- den totale handleopplevelsen til kunder.

– JYSK har hatt butikk i Alta i mange år, og vi gleder oss til å kunne invitere både våre faste og nye kunder velkommen til en helt ny butikk i nye lokaler. JYSK ønsker å vise frem kjedens brede og gode sortiment i helt nye omgivelser, og dette har våre kunder og ansatte virkelig fortjent, sier Christensen.

Leter etter ansatte

Også distriktssjef Jonny Hansen uttrykker stor glede for butikken.

– I tiden frem mot åpning jobber vi med å få på plass de siste rekrutteringer slik at vi har nødvendig bemanning på plass før vi flytter over i ny butikk. I tillegg er vi godt i gang med opplæring av nytt personell som skal være klare å møte kundene i nye lokaler og kunne gi de Norges beste kundeservice.

Teamet i Alta er sammensatt av JYSK ansatte som har vært med oss i mange år og helt ned til våre siste ansettelser. Det er et team med stor spennvidde hva gjelder både alder og kompetanse. Det ser vi på som en stor styrke.

Det er også god tilbakemelding fra kunder.

– Vi får mange tilbakemeldinger fra våre kunder at de gleder seg til at vi kommer i nye lokaler. De skal nå få mulighet til å se JYSK sitt store varesortiment utstilt i butikk som tidligere ikke har vært mulig på grunn av plass problemer, sier Jonny Hansen.