Julas nordligste varehus feirer ett år i Handelsparken Alta

– Ett år har gått veldig fort og nå skal vi feire ettårsdagen vår i Alta tre dager til ende, forteller Håkon Stavnes varehussjef i Jula Alta

Torsdag 19. oktober til og med lørdag 21. oktober blir det bursdagsfest på Jula i Alta.

– Butikken er fylt opp med sesongens nye varer. Og i tillegg vil vi ha noen ekstra gode tilbud i anledning at vi feirer 1årsdag, forteller Stavnes.

Ble godt tatt imot

Stavnes hadde jobbet 9 år på Jula i Bodø, før han tok steget og flyttet til Alta for å starte opp Jula i Handelsparken. Fra Håkon og teamet i Alta tok over butikklokalene i fjor, tok det bare seks uker før alle 15.000 ulike artikler var på plass i hyllene og butikken kunne åpne.

– Vi hadde en god plan og veldig god framdrift får å få butikken klar til åpning, sier han.

Det har også resultert til at butikken ble tatt godt imot av kundene.

– I starten gikk det litt trått, men som forventet har også flere kunder oppdaget at vi har etablert oss her i Alta. Og nå er vi en godt besøkt butikk i konsernet, sier han.

Stavnes forteller at han angrer ikke på at han tok sjansen og flyttet til Alta. Han har et godt team på 12 kolleger og kundene er svært glade for å ha fått Jula til Alta.

– Noe av det jeg synes er positivt er at vi får tilbakemelding om at flere kunder forteller at de dropper å kjøre til Tromsø for å handle. Men legger heller igjen pengene lokalt. Det synes vi er supert. Både for oss, men også for de positive ringvirkningene det gir for lokalsamfunnet, sier han.

 

Knallgode bursdagstilbud

I takt med at sesongen skifter, er det tydelig at også kundene klargjør egne hager for sesongskifte. Putekasser, boder og juleartikler er på topplisten over hva som selges på butikken akkurat nå.

– Vi er jo bare i oktober, men når sommersesongen er over fyller vi de tomme reolene med neste sesongvarer. Dermed har vi allerede nå fått på plass 2.000 juleartikler i butikken. Responsen fra kundene er positiv, og det som det selges mest av akkurat nå er mørketidslys. Før het det jo julelys, men særlig her i nord er det blitt mer vanlig å kjøpe dette for å gjøre mørketiden litt lysere, sier han.

Men for Jula i Alta er det en ting som de ser fram til nå. Nemlig bursdagsfest.

– 19. oktober til og med 21.oktober vil vi ha ekstra gode tilbud i varehuset. Handler du hos oss i varehuset i løpet av disse dagene, vil du også få 100,- i rabatt når du handler for 600 kroner eller mer. Dette gjelder ikke kjøp av gavekort eller reservedeler. Er du medlem i JulaClub, får du også doble poeng på dine kjøp disse dagene. 

Velkommen inn og feir med oss!

Fakta om Jula

– JULA ble grunnlagt på gården Jultorp (derav navnet Jula) i Sverige i 1979, og vokste raskt til et moderne verksted med produksjon, montering, lager og pakking.

– Første varehus i Norge, Jula Lade i Trondheim, ble etablert i 2008.

– Jula er en sterk ekspanderende kjede med 130 varehus totalt i Sverige, Norge, Polen og Finland.

– Jula Alta er varehus nr. 39 i Norge, og åpnet 10. november 2022.

– Med 15 000 forskjellige artikler fordelt på åtte ulike kategorier har Jula alt du trenger til hjemmet, hagen og fritiden.