Montana Alta på plass i Handelsparken Alta

Montana ble etablert i 1975 og har derfor en lang historie i Alta. Når butikken nå har flyttet til Handelsparken Alta, blir det et nytt kapittel i butikkens historie.

– 17.november åpnet vi den nye butikken vår, forteller Mette Sønvisen, daglig leder av Montana.

Beholder tradisjonen i live

Den nye butikken blir på over 300 kvadratmeter og blir å inneholde mye av de produktene Montana allerede er kjent for.

– Med store fine lokaler i Handelsparken blir vi endelig klare å samle begge butikkene våre under ett tak. Vi bli derfor å tilby våre kunder både garn, bunad, symaskin, tekstiler, kniver, knivbelter, trekopper, drikkeflasker, isbrotter og den geniale skoskjeen Clec skoskje. Vi ønsker å være en butikk som har litt av de tingene som ikke alle andre har, så derfor har vi noe for enhver smak, forteller Sønvisen.

Hun forteller at de i tillegg har utstyr for å gravere produkter og at mange allerede har benyttet seg av de for å produsere personlige gaver til venner og familie. Butikken har også fotobokser, hvor kundene selv kan legge inn bestilling på framkalling av bilder, produsere fotokalendre eller andre gaveprodukter med private foto på.

Blitt Panduroforhandler

I tillegg blir også Montana forhandler for Panduro.

– Vi er veldig fornøyde med at vi har fått avtale med Panduro. Vi har allerede fått inn varer. Også blir vi å justere varelageret vårt fra Panduro ut fra hva våre kunder ønsker at vi skal ta inn, sier Sønvisen.

Hun og resten av teamet gleder seg til en ny hverdag i de nye lokalene og ønsker alle velkommen innom dem i Handelsparken.