POWER satser stort i Alta

Med en splitter ny butikk på over 1100 m2, satser den norskeide elektronikk-kjeden POWER nå stort i Alta.

– Det blir en moderne og spennende butikk, som kundene våre bare kan glede seg til å oppleve. Her vil vi blant annet ha en Support-avdeling som gjør servicetjenester for kundene innen de fleste varegrupper. Vi har også endret mye på lokasjonen inne i butikken, blant annet med en vesentlig bedre hentesone for kunder som skal hente produktene selv, forteller etableringssjef i POWER, Børge Hveding.

Pant og gjenbruk

Den nye POWER-butikken vil også inkludere POWERs nye konsept, RePOWER, som er kjedens satsing på brukt elektronikk. Med RePOWER kan kundene pante både brukt elektronikk mot poeng som kan brukes på nye kjøp, og i tillegg kjøpe brukte el-produkter som er satt i stand til videre salg. Bruktproduktene blir solgt med 60 dagers returrett og 2 års garanti.

Fremtidens butikk

Større plass og en tydeligere oppdeling av de ulike områdene i butikken, er en del av POWERs plan for fremtidens butikker.

– Vi tror på at folk fortsatt vil se, ta på og oppleve produktene vi selger. Samtidig skal det være enkelt og effektivt å bestille på nett og hente i butikk etterpå når man ønsker det. Våre nye butikker er lagt opp til at begge deler skal fungere på best mulig måte for kundene våre, sier Hveding.

POWER har i dag nærmere 200 butikker og over 4400 medarbeidere i Danmark, Finland og Norge. Den nye butikken i Alta skal etter planen åpnes i slutten av 2022.