Torsdag 8.desember åpner Musti Alta

Musti er landets største dyrebutikkjede og torsdag 8. desember åpner kjeden en ny butikk i Alta. Dette blir den 70. butikken i Norge. – Vi gleder oss til å ønske både to- og firbeinte kunder velkommen inne i Handelsparken, sier den nye butikksjefen i Musti Alta, Vanessa Olsen.

Butikksjefen gleder seg voldsomt til å åpne den 316 kvadratmeter store butikken.

– Hos Musti er du hjertelig velkommen til å ta med din firbente venn i butikken. På den måten kan vi også gi bedre veiledning, forteller Olsen.

Musti vil ligge inne i Handelsparken og Olsen forteller at butikken derfor vil være praktisk for kundene i hverdagen. 35-åringen kommer selv fra Alta, men vokste opp i Finland.

– Alta har på mange måter en veldig spesiell plass i hjertet mitt, akkurat som dyr. Så det gleder meg enormt at jeg kan flytte tilbake hit og jobbe i Musti, sier hun.

Kjæledyrene inntar en stadig mer sentral rolle i våre liv

Mange skaffet seg kjæledyr gjennom pandemien. Tall fra Den store kjæledyrundersøkelsen 2022, en undersøkelse YouGov har gjennomført på vegne av Musti, viser at kjæledyrene inntar en stadig mer sentral rolle i livene våre. Derfor er ikke Musti bare dyrebutikker lenger, og hos Musti Alta tilpasser de seg dette.

– Hos oss kan du for eksempel få klippet klør på den firbente, sier Olsen.

Hun har selv hund, og legger ikke skjul på at hun ser frem til butikkåpningen.

– Torsdag 8. desember kl 10.00 braker det løs med åpning og julestemning. Vi gleder oss til å ønske velkommen, sier Olsen.

Musti blant de nominerte til prisen «Årets Kjede»

8. september var dyrebutikkjeden Musti nominert til «Årets kjede 2022» på Kjøpesenterkonferansen i Bergen sammen med Rituals og Sabrura. Hvert år deler Nordic Council of Shopping Centers ut en pris til den butikkjeden som oppleves som kjøpesentrenes mest attraktive samarbeidspartner, og som har gitt kundene den beste handleopplevelsen i året som har gått. Rituals gikk til slutt av med seieren, men Erik Ringen Skjærstad, administrerende direktør i Musti Norge, er oppglødd selv om Musti ikke stakk av med seieren i Bergen i høst.

– Musti har satset stort og oppnådd særdeles gode resultater, men det beste er våre medarbeidere i butikk, gløden de viser og den jobben de gjør hver eneste dag. Vi vinner litt hver dag, med mennesker som Vanessa, avslutter Skjærstad.

Om Musti

Musti startet opp i Norge i 2016, men er landets største dyrebutikkjede og har torsdag 8. desember 70 butikker rundt om i Norge.

I 2021 hadde Musti en omsetning på 478 millioner NOK. Dette er en økning på 77 prosent sammenlignet med 2020 da driftsinntektene lå på 270 millioner NOK.